• Balsponsor bij de Wedstrijd Flevo - Westfriezen: Duijn Teamsport

 • Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen Westfriezen uit Zwaag op het programma, laat onze nieuwe kledingleverancier Duijn Teamsport nou net uit Zwaag komen. Daarom aanstaande zondag als wedstrijd sponsor: DUIJN TEAMSPORT!

  Over Duijnsport

  Duijn teamsport specialiseert zich al ruim 20 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Dat brengt een hoop expertise met zich mee. Zo weet Duijn nu heel goed wat er verwacht wordt en kunnen zij inspelen op de wensen van de klant. Met een compleet team vol energie is Duijn bezig om het  klanten naar wens te maken en iedere keer weer een optimaal resultaat te leveren. Daar ligt dan ook hen sterkste punt: Duijn levert kwaliteit!

  Teamsport is maatwerk! Soms valt iets groot, soms valt iets klein, de ene stof past niet bij de andere stof, heren en dames en toch dezelfde uitstraling, het moet ook volgend jaar nog te bestellen zijn. Duijn neemt u mee aan de hand met een kosteloos advies op maat, essentieel in de zoektocht naar het perfecte tenue.   

  Heb je een vraag over een van de sportmerken? Misschien net dat ene shirtje wat je zoekt en niet kan vinden? Of heb je een vraag wanneer de nieuwe lijn uitkomt? Twijfel niet en vraag het Duijn!

  Een eigen magazijn in Zwaag en daarnaast een directe verbinding met de magazijnen van alle merken, hierdoor blijven de levertijden lekker kort. Zo zie je ook bij het artikel dat je wilt bestellen wat de levertijd zal zijn. 

  Bekijk ook eens de speciale Flevo Webshop voor fantastische aanbiedingen!