• Ook het komende seizoen kunt U weer meespelen in de minuut van Flevo. Ook nu wordt ieder de gelegenheid geboden om vanaf      € 20,00  minuten te ‘kopen’ voor de thuiswedstrijden van Flevo voor het gehele seizoen 2020-2021. Aangezien de competitie is uitgebreid naar 14 teams, maakt u nu minstens 13 keer kans op een prijs.  

  Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal € 50,00 per wedstrijd, wanneer Flevo in hun minuut een doelpunt scoort. Wij nodigen u van harte uit om mee te spelen met dit spel. U steunt daarmee Flevo, de club en maakt voor uzelf de thuiswedstrijden van Flevo nog spannender..

  Hoe werkt het?

  Voor € 20,00 bent u voor alle thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021 eigenaar van uw minuut naar keuze. Inschrijven kan vanaf heden, door een app op 06-20769075 (Noah Schaafstra) geeft U aan welke minuut u graag wilt kopen.

  Vaststellen minuut.

  Wanneer Flevo  een doelpunt maakt, dan geeft het scorebord de juiste tijd aan

  Minuut 45 en minuut 90 zijn bijzonder.

  Wanneer Flevo een doelpunt in de extra tijd van de eerste dan wel de tweede helft maakt, wordt de prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze minuten wordt je dus eigenaar van de minuut en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten om minuut 45 en minuut 90 voor € 40,00  te verkopen.

  Prijs.

  Bij iedere competitiewedstrijd van Flevo is € 50,00 te winnen. Indien Flevo meer dan 1 doelpunt scoort. Wordt deze prijs verdeeld onder alle eigenaren van de minuten waarin een doelpunt viel. Wanneer Flevo niet scoort wordt er geen prijs uitgekeerd en vervalt de prijs aan het doel van dit seizoen.

  Voorbeeld: Flevo scoort 1x, uitbetaling van € 50,00 aan 1 eigenaar. Flevo scoort 4x, uitbetaling van € 12,50 aan vier eigenaren.

  Minuut kopen.

  Iedere minuut wordt slechts 1 maal aangeboden. U bent er dus zeker van dat u het exclusieve recht heeft op de minuut die u koopt. Het aantal minuten dat u koopt is niet gelimiteerd. U kunt dus bijvoorbeeld ook een aantal minuten achter elkaar bemachtigen. Toedeling van de minuten geschiedt op volgorde van binnenkomst. Wanneer de minuut naar keuze al door iemand anders is aangekocht, wijst de organisatie u de dichts nabijgelegen minuut toe. U ontvangt van ons een bevestiging van uw minuut.

  Betaling.

  De betaling dient plaats te vinden voor de start van de eerste thuiswedstrijd, d.d. 20 september 2020 14:00 uur. .

  Let erop (!) dat u dit tijdig doet, dus voor de start van de thuiswedstrijd. Bij aanvang van deze wedstrijd vervalt uw aankoop en worden de minuten vrij verkocht.

  N.B. voor persoonlijke info, kunt u ons altijd benaderen