• Bij DEEN vinden ze het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij DEEN kunt doen, maar ook dat DEEN zijn steentje kan bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van de filialen.

    Door de Corona crisis start DEEN nu een actie omdat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom heeft DEEN besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren.

    Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij duizenden euro’s ten goede komen aan de (sport)verenigingen in de regio. De Sponsor Actie is dit jaar van 16 augustus t/m 5 september.

    Flevo is als een van de 5 vereniginen uitgekozen en mag dus deelnemen aan de Deen Sponsor Actie, deze start dus op zondag 16 augustus 2020. We krijgen de gelegenheid om in drie weken tijd zoveel mogelijk munten te verzamelen.

    Hoe meer munten, hoe hoger de sponsorbijdrage. De richtlijnen van het RIVM worden strikt nageleefd en dus zullen er dit keer geen leden fysiek in de winkel aanwezig mogen zijn.

    Binnenkort zal op deze website te lezen zijn hoe de sponsoractie allemaal in zijn werk zal gaan, we hopen op uw steun en zien jullie graag boodschappen doen bij Deen in Wieringerwerf