• FLEVO ONTHULT NIEUW LOGO EN NIEUWE KLEDINGLIJN

  • Het leeft bij de Flevo! De afgelopen tijd is er veel tijd geïnvesteerd in verduurzaming en ontwikkeling binnen onze vereniging. Deze investeringen zijn zichtbaar in de groei van het aantal leden, het complex, de werkzaamheden van de vrijwilligers en de sportieve resultaten. De volgende stap is een nieuwe kledingleverancier.

    Zeer verheugd en met trots laat het bestuur weten dat de nieuwe kledinglijn van JAKO is gelanceerd. Vorige week woensdag was de officiële aftrap van de samenwerking tussen v.v. Flevo en Duijn Teamsport. Vanaf aankomend seizoen stapt de gehele club over op een nieuw JAKO wedstrijdtenue. We hebben leuke reacties ontvangen na het nieuwsbericht in juni hierover. De reacties hebben we gedeeld met onze ontwerper Duijn Teamsport.

    Duijn Teamsport specialiseert zich al ruim 20 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Dat betekent veel ervaring en expertise wat past bij een vereniging in ontwikkeling als v.v. Flevo. Wij gaan voor een goede kwaliteit voor onze leden. Door de nieuwe samenwerking krijgen we een nieuwe webshop, te benaderen via Duijn Teamsport en onze eigen website. We bieden onze  leden de mogelijkheid om nieuwe kleding voor een aantrekkelijke prijs in de webshop te bestellen. Duijn Teamsport heeft ook periodiek acties waar iedereen gebruik van kan maken. Zodra de webshop live gaat brengen we je op de hoogte. Het bestuur hoopt door de samenwerking met Duijn Teamsport op een nog meer uniforme en sportieve uitstraling, waardoor het plezier bij v.v. Flevo extra zichtbaar is. Speciale dank is verschuldigd aan de diverse sponsoren die de komende jaren zichtbaar zijn op onze tenues. Wie dat allemaal zijn wordt binnekort bekend gemaakt.

    En bij de nieuwe kledinglijn is ook het nieuwe logo definitief. Bij ontwikkeling komt verandering kijken en zo hebben wij in samenspraak emt Duijn Teamsport een clublogo ontworpen dat past in de huidige tijd en klaar is voor de toekomst. 

    Flevo is Middenmeer, Flevo is blauw/wit met een zwart randje en Flevo staat bekend om de witte V. Vanwege die vanzelfsprekendheid en omdat de kracht van een beeldmerk in de eenvoud zit, is ons logo voortaan rustiger en toch zeer herkenbaar. Door tekstueel 1946 in het logo te laten terugkomen, eren we ons oprichtingsjaar en onze prachtige historie.