• Het Flevo Hooligans Tournament is weer terug van weggeweest en wij hopen dat jullie met smart hebben gewacht.

  Traditiegetrouw vind het Flevo hooligans tournament steevast plaats op eerste Pinksterdag. Echter door alle veranderingen binnen het beleid van de KNVB de afgelopen jaren zijn wij genoodzaakt een andere koers te varen.

  Wij hebben er dit jaar voor gekozen om het toernooi op zaterdag 20 juni 2020 te organiseren. Dit is de eerste week na de nacompetitie finales, dus een garantie dat alle mooie en gezellige verenigingen uit de buurt vrij zijn.

  De wedstrijden zullen weer zoals vanouds in een teamverband van 11 tegen 11 gespeeld worden, waarbij wij verschillende klassen hebben, namelijk; heren, dames en recreanten.

  Gezelligheid staat bij het Hooligans Tournament voorop dus naast het voetbal zal er natuurlijk ook een mooi feest georganiseerd worden. Voor de kinderen zal er weer veel te doen zijn dus wees niet bang dat de kinderen zich gaan vervelen en neem ze uiteraard mee naar deze prachtige voetbaldag (jong geleerd is oud gedaan). De eerste vergaderingen zitten er op en het inschrijven kan vanaf nu beginnen. 
  Geef je snel op want vol is vol. Inschrijven kan door:
  Een email te sturen naar: hooligans@flevomiddenmeer.nl
  Te appen naar: 0682447707 
  Een bericht te sturen op instagram:
  @flevohooliganstournament

  Vermeld daarin het volgende:
  - Naam team
  - Contactpersoon
  - Telefoon
  - E-mail

  Groetjes,
  Flevo Hooligans