• KledingReglement:

  Wassen van de kleding

  De verantwoording voor het wassen van de tenues ligt bij het team/speler zelf.

  Verantwoording kleding

  Het team is als geheel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen omtrent de wedstrijdtenues. Dus van een ieder wordt verwacht dat er op verantwoorde wijze mee omgegaan wordt.
  Deze kleding is dus NIET van jezelf. Ga er daarom netjes mee om. Raakt er bij jouw team in de loop van het seizoen een broekje of shirtje kwijt of stuk? Wacht dan niet tot het einde van het seizoen, maar laat het de kledingcommisie weten. Bij vermissing of ontoelaatbaar gebruik zal het team/speler hierop aangesproken.

  Aan het eind van het seizoen wordt een inleverdag voor alle kleding van de teams gepland. De tenues worden dan gecontroleerd door de kledingcommissie. Aan het begin van het seizoen staan de tassen met kleding weer voor U klaar.

  Kledingsponsoring

  Naast het uniforme wedstrijdtenue, blijft het altijd mogelijk om per team een sponsor te vinden voor de overige materialen die ook uit dezelfde uniforme Flevo JAKO kledinglijn komen zoals tassen, trainingspakken, inloopshirts, jassen etc. Deze kleding kan uitsluitend via de vereniging besteld worden en kan uiteraard voorzien  worden van bedrukking.

  Kleding van andere leveranciers dan de uniforme kledinglijn zijn niet meer toegestaan.

  Voor  meer informatie  over de diverse mogelijkheden en kosten kunt u terecht bij de personen  van de Kledingcommissie; onder andere te bereiken via sidneyaz17@gmail.com 

  Bekijk ook eens de speciaal voor vv Flevo ontworpen webshop op onze homepage.

  Spelersreglement

  Voetbalvereniging Flevo verplicht iedere speler om in het officiële tenue van de kledinglijn van de voetbalvereniging te spelen.
  vv Flevo zet een unieke uniforme kledinglijn neer: Wees er met z’n allen zuinig op!!!!