• Patrick de Vries is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Flevo

 • Na het al aangekondigde vertrek van de huidige trainer , Mario van der Hert, aan het einde van dit seizoen, is er woensdagavond witte rook gekomen uit de schoorsteen van de Flevo-kantine. Het bestuur presenteerde voor het komende seizoen naar volle tevredenheid Patrick de Vries. Mario vervolgt zijn carrière van de zomer bij HCSC uit Den Helder.

  Patrick is momenteel de trainer van Strandvogels en is na 2 seizoenen toe aan een nieuwe uitdaging. Zo werd vorig seizoen vroeg tijdig afgebroken door corona maar staat Strandvogels momenteel op een 3de plek in de 4de klasse C. 

  Voor de 49-jarige inwoner van Enkhuizen is het zijn tweede klus als hoofdtrainer. Voordat hij bij Strandvogels tekende was hij trainer/coach van West Frisia 2 en had dezelfde functie bij KGB JO19 en West Frisia JO19.

  Het bestuur van Flevo laat weten blij te zijn met de komst van De Vries: 'Uit de lijst met namen werd hij direct uitgelicht, omdat hij als jonge, enthousiaste en ambitieuze trainer past in het profiel van Flevo. Zowel de technische commissie als de spelers van de vierdeklasser raakte onder de indruk toen Patrick zich presenteerde.

  Flevo heeft met Patrick een enthousiaste en gedreven trainer in huis gehaald. Flevo dat volgende week zondag het seizoen gaat vervolgen met als doelstelling: “Kampioen Worden en met Patrick de 3de klasse in”.

   We zijn blij dat Patrick voor Flevo gekozen heeft een we hopen op een succesvolle samenwerking!

   

  Foto: De Meerpeen/Ton van Oers