• Sponsormogelijkheden

  De voetbalvereniging vv Flevo is een actieve vereniging en vervult een belangrijke maatschappelijke functie in Middenmeer en omstreken. Onze vereniging zorgt voor veel (ont)spanning voor leden, sponsors, toeschouwers en andere betrokkenen. Daarnaast vormt het voetbalcomplex, en dan met name de kantine, voor velen een belangrijke ontmoetingsplaats waar de nodige uurtjes worden doorgebracht.

  Om haar activiteiten te kunnen bekostigen heeft onze vereniging vanzelfsprekend behoefte aan financiƫle middelen. Als sponsor (of potentieel sponsor) kun je hierbij een belangrijke rol vervullen. Door onze vereniging financieel te steunen, stel je de vereniging mede in staat om de gewenste activiteiten te ontplooien. Ook het aanschaffen van materialen en het verbeteren van de voorzieningen wordt hierdoor gemakkelijker.

  Vanzelfsprekend willen wij iets voor jou (als sponsor) terugdoen. Wij willen iedereen laten zien dat jij door jouw sponsoring de voetbalvereniging een warm hart toedraagt. Dit kan op vele manieren gebeuren, een en ander afhankelijk van de vorm van sponsoring die gekozen wordt.

  De sponsoring kan plaatsvinden in vele vormen. Wij denken dat er altijd wel een vorm van sponsoring is, die past. Hierna is een voorstel weergegeven van de sponsormogelijkheden en de bijbehorende sponsorbijdragen.

   

  Link volgt.